Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/04/2011

Καταχωρήστε τις αποδείξεις σας με ένα μόνο κλικ!

To in.gr σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει δωρεάν στα μέλη του μια ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης των αποδείξεων. Είναι γεγονός ότι με το νέο φορολογικό νόμο οι φορολογούμενοι έχουν βρεθεί με ένα όγκο αποδείξεων που καλούνται να διαχειριστούν και να καταχωρίσουν στη φορολογική τους δήλωση.
Η εφαρμογή είναι ένα φοροτεχνικό εργαλείο, που έχει σχεδιαστεί από την Epsilon Net ειδικά για ιδιώτες. Απευθύνεται στα μέλη του in.gr, με δυνατότητα εγγραφής σε μη μέλη. Η εγκατάστασή της είναι εύκολη, με ένα κλικ κατεβαίνει στον υπολογιστή του χρήστη και γρήγορη ενώ ο χρήστης δεν επιβαρύνεται με κόστος.

Επιτρέπει δε στο χρήστη να εξετάσει και κάποια σενάρια που θα βελτιώσουν την φοροδοτική του εικόνα. Για παράδειγμα μπορεί να πληροφορηθεί για το ύψος του ποσού των επιπλέον αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώσει σύμφωνα με το εισόδημά του, ή να μάθει τι φόρο θα πληρώσει να δεν συγκεντρώσει τις απατούμενες αποδείξεις ή τι φόρο θα εξοικονομήσει αν μαζέψει και άλλες.

Αν δεν είστε μέλος του in.gr, κάντε το τώρα!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα


ΠΗΓΗ: in.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency