Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/04/2011

Ο οδηγός της Κεφαλονιάς «iKefalonia» τώρα και σε Android

Η iKefalonia App σας ενημερώνει ότι από χθες 17/04/2011 ο τουριστικός οδηγός της Κεφαλλονιάς (iKefalonia) βρίσκεται στη διάθεση smart-phones και tablet pc με λογισμικό Android. Οι κάτοχοι αυτών των συσκευών μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν την εφαρμογή και να περιηγηθούν στο περιβάλλον της. Ο τουριστικός οδηγός της Κεφαλλονιάς είναι διαθέσιμος πλέον στις συσκευές που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως στον τομέα έξυπνων κινητών (33% μερίδιο αγοράς). Εκατομμύρια χρήστες Android αυτή τη στιγμή μπορούν να αποκτήσουν την εφαρμογή και να πληροφορηθούν για ότι τους ενδιαφέρει για το νησί μας.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής εκτός από τουριστικός οδηγός για την Κεφαλλονιά, περιέχει ενδεικτικές καταχωρήσεις προς ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων φορέων και προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η δεύτερη έκδοση η οποία θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές iPhone και iPad, περιλαμβάνει καταχωρήσεις και επιπρόσθετο υλικό για την Κεφαλλονιά, κατόπιν συνεργασίας και με το Δήμο Κεφαλλονιάς.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency