Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/01/2011

Το Κέντρο Διάγνωσης Και Θεραπείας Διαταραχών Του Λόγου στο Ληξούρι

Το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών του Λόγου, ξεκίνησε την λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2005 και είναι το πιο δημοφιλές στην Κεφαλονιά και Ιθάκη, όσον αφορά στην Πρόληψη-Διάγνωση και Θεραπεία των Διαταραχών του Λόγου, σε παιδιά – εφήβους και ενήλικους, με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Τον Ιανουάριο του 2011 επεκτάθηκε και στο Ληξούρι.Το περιβάλλον των Κέντρων είναι ευχάριστο, φιλικό και σύγχρονο. Η πρόσβαση σε αυτά είναι πάρα πολύ εύκολη, καθώς βρίσκονται στην οδό Σταμ.Πυλαρινού 19 στο Αργοστόλι και Ελ.Βενιζέλου 2 & Καραΐσκάκη στο Ληξούρι.

Για την πιο σωστή εξυπηρέτησή σας, Λογοπεδικές αξιολογήσεις και συμβολευτική αγωγή σε γονείς, πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τη Γραμματεία των Κέντρων μας, στα τηλέφωνα: 26710.29.228 για το Αργοστόλι και 26710.94.402 για το Ληξούρι.

Το υλικό που χρησιμοποιούμαι στις συνεδρίες, είναι σύγχρονο, αποτελεσματικό και ενδιαφέρον σε όλους. Οι προμηθευτές μας έχουν χρόνια εμπειρία στο χώρο της Λογοθεραπείας και της Ειδικής Αγωγής και το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα Κέντρα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής στην Ευρώπη και Αμερική.

Η Επιστημονική Ομάδα, που στελεχώνει τα Κέντρα μας, είναι άριστη κλινικά καταρτισμένη στο τομέα της Λογοθεραπείας και της Ειδικής Αγωγής. Συνεχώς παρακολουθεί τα παγκόσμια δρόμενα και εξελίξεις στο χώρο των Διαταραχών του Λόγου, συμμετέχει ενεργά και παθητικά σε σεμινάρια και συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Στόχος της είναι η σωστή διάγνωση και η πλήρης αντιμετώπιση των Διαταραχών του Λόγου, που αντιμετωπίζετε εσείς ή το παιδί σας.

Μια επίσκεψη στα Κέντρα μας και θα πεισθείτε για την Ανθρωπιά, την υψηλή επιστημονική και κλινική κατάρτιση και το έργο που χαρακτηρίζει την Επιστημονική ομάδα μας.

Με τιμή,
Φαμπιάτος Σ. Γεράσιμος
Μ.Ed., M.Sc.SLT Sofia University “St. Kliment Oxridski”
Σχολή Προσχολικής και Σχολικής Παιδαγωγικής
Λογοπεδικός-Ειδικός Παιδαγωγός
Φαμπιάτου Σ. Όλγα
Υπεύθυνη Κέντρου στο Ληξούρι

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency