Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/06/2005

500GB σκληρός δίσκος και encryption απο την Seagate

Η Seagate Technology αποκάλυψε την Τετάρτη τους στόχους της. Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία θα αποκαλύψει δώδεκα νέα προϊόντα τα οποία θα βασίζονται και στη νέα τεχνική της εταιρείας για κάθετη εγγραφή (perpendicular recording), μια μέθοδος με την οποία οι μαγνητικοί κόκκοι κατα κάποιο τρόπο ευθυγραμμίζονται μέσα στον δίσκο έτσι ώστε να αυξάνεται η αποθηκευτική του πυκνότητα.Η τεχνική θα έχει αρκετά θετικά αποτελέσματα, καθώς η Seagate αναβαθμίζει ουσιαστικά τον Βarracuda Desktop και τους εξωτερικούς δίσκους της σε μια μέγιστη χωρητικότητα που αγγίζει τα 500GB. Επίσης στην σειρά Momentus, που είναι δίσκοι 2,5 ιντσών, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 160GB.

Ο εκπρόσωπος της Maxtor Corp. δήλωσε επίσης πως τα σχέδια της εταιρίας του είναι παρόμοια με αυτά της Seagate, δηλάδη η κατασκευή δίσκων με χωρητικότητα 500GB. Όπως ειναι λογικό, την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες του τομέα.

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency