Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/06/2005

Apple Macintosh με επεξεργαστές Intel το 2006;

Μια αναφορά του CNET News λέει ότι η Apple θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τους επεξεργαστές της PowerPC της IBM και της Motorola που χρησιμοποιεί εδώ και μια δεκαετία για χάρη της Intel!

"Η Apple σχεδιάζει να αλλάξει τους επεξεργαστές των οικονομικών μοντέλων Mac όπως είναι το Mac Mini σε επεξεργαστές της Intel στα μέσα του 2006, αλλά και στα κορυφαία μοντέλα όπως τα PowerMac στα μέσα του 2007," αναφέρει το CNET. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Δευτέρα από στον γενικό διευθυντή της Apple, Steve Jobs στο Worldwide Development Conference (WWDC).Ίσως το πιο σημαντικό νέο, αν τελικά επαληθευτεί, του 2005! Μια απίστευτα απρόβλεπτη κίνηση από την Apple, που δεν φαντάζει και πολύ καλή αυτή τη στιγμή. Φυσικά δεν ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά το πιο πιθανό είναι αυτοί οι επεξεργαστές να είναι ίδιο ή σχεδόν ίδιοι με τους επεξεργαστές x86 που χρησιμοποιούνται σε συστήματα για Windows.

Μήπως ανοίγει η Apple το κουτί της Πανδώρας;

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency