Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/05/2005

Arcos AV700 - Το απόλυτο Media Player στα χέρια σας!

Το τελευταίο προϊόν της Arcos είναι κυριολεκτικά...μεγάλο! Η καινοτόμος εταιρεία φορητών MP3 και Portable Video Players (PVP) παρουσίασε το τελευταίο μοντέλο της AV700 Mobile Digital Video Recorder (DVR). Η ασυνήθιστα μεγάλη συσκευή έχει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών και με χωρητικότητα 40 ή και 100GB.Με το AV700, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο, θα μπορείτε να βλέπετε ταινείες, φωτογραφίες και φυσικά να ακούτε τα mp3 και wma σας. Παρ' όλο που δεν έχει το μέγεθος της τσέπης σας, όπως άλλα προϊόντα, σίγουρα αποτελεί ένα καλό φορητό σύντροφο, ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο mp3 player που έχει βγεί στην παραγωγή. Ίσως το πιο θετικό του χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να κανει εγγραφή από την τηλεόραση, δορυφόρο και DVDs.

Η ανάλυση των 480x234 pixel και 262.000 χρωμάτων προσδίδει εικόνα η οποία αν και δεν είναι τόσο φωτεινή και έντονη όσο των PSP της Sony, παρ' όλα αυτά πραγματικά ξεπερνάει κατά πολύ τις αποδόσεις των 4-ιντσών PVP δίνοντας την δυνατότητα πολλαπλών θεατών. Όπως και οι προκατόχοι του, μπορεί να παίξει αρχεία βίντεο με διάφορα φορμάτ συμπεριλαμβάνοντας MPEG-4, DivX, AVI και WMV. Στην έκδοση των 100GB είναι δυνατη η εγγραφη σε φορμάτ MPEG-4 για μέχρι και 400 ώρες!!!! Υπάρχει επίσης και η δυνατοτητα προγραμματισμού για εγγραφή σε συγκεκριμένες ώρες έτσι ώστε να μην χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή!

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Δείτε φωτογραφίες και άλλα >> ΕΔΩ <<

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency