Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας, την Κυριακή 14-01- 2018, παρουσία του Αρχιμανδρίτη Πετεινάτου Σπυρίδων .
O ΠΣ Αγκώνα και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα, έκοψαν την πίτα τους για το 2018, στον χώρο της ΤΚ Αγκώνα.
  Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο της "ΕΥΓΕΡΟΥ" την Κυριακή 7 Ιανουαρίου-στην Αθήνα- στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.
Στο χώρο του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE έγινε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο εορταστικό OPEN STUDIO του ζωγράφου και λογοτέχνη Κώστα Ευαγγελάτου, με παράλληλη παρουσίαση του εικαστικού συλλεκτικού ημερολογίου…
07/01/2018

Θεοφάνεια στα Φάρσα [06.01.2018]

Γράφτηκε από τον
Σε ένα πανέμορφο ήσυχο φυσικό περιβάλλον και σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η τελετή του Αγιαμού των Υδάτων στην παραλία της Λυγιάς στα Φάρσα Κεφαλονιάς. Φέτος οι κολυμβητές δεν είχαν…
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος ημιμαραθώνιος Διλινάτων που έγινε σήμερα το πρωί.
Με κάθε επισημότητα και παρουσία πολύ κόσμου έγινε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων και στο Ληξούρι
Παρουσία αρκετού κόσμου έγινε η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Γέφυρα Δεβοσέτου. Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός!!!
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Μέρμηγκα στο θέατρο Αργοστολίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παράσταση με θέμα "γαιδουροέρωτες", ενώ ακολούθησε τραγούδι και όμορφα χορευτικά από μέλη του συλλόγου.
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο "Αράκλι". Ππρόκειται για το ARAKLI SOUNDS FAMILIAR που για 2η χρονιά μας κρατά συντροφιά κερδίζοντας τις εντυπώσεις: Δείτε φωτογραφίες εδώ: Μέρος 1ο: https://www.facebook.com/pg/kefalonitiscom/photos/?tab=album&album_id=10159780178500453…
Με τη βοήθεια του καιρού ήταν ένα όμοφο απόγευμα Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Λιθόστρωτο. Με χορωδίες, φιλαρμονικές, αλλά και λίγα καταβρέγματα!
Για ακόμα μια χρονιά γιορτάστηκε η Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λιθίστρωτο με καντάδες και κάλαντα από τις χορωδίες της πόλης.
Σελίδα 1 από 53