Σας ενημερώνουμε ότι, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν την Δ.Ε. Λειβαθούς και την Δ.Ε. Ελειού- Πρόννων, καλεί τους πάσης φύσεως επαγγελματίες που υπέστησαν ζημιές στις…
Ο σημερινός Κεφαλλονίτης και Θιακός ερασιτέχνης οινοποιός δεν στέκεται αμέτοχος θεατής στην ωρίμανση του σταφυλιού του, γιατί σήμερα έχει τα μέσα να παρακολουθεί άγρυπνα την πορεία ωρίμανσης.
11/08/2017

Ιακωβάτεια 2017 – Ευχαριστίες

Γράφτηκε από kefalonitis
Τα πρώτα Ιακωβάτεια είναι ήδη παρελθόν. Κατά κοινή ομολογία το διήμερο 3 και 4 Αυγούστου 2017 στον Κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης υπήρξε ενδιαφέρον και ευχάριστο.
Σας ενημερώνουμε ότι, με την έκδοση του Ν.4486/17(ΦΕΚ 115/Α΄) άρθρο 46, αντικαθίσταται το άρθρο 4 του Π.Δ 133/2014(ΦΕΚ Α΄/213) περί καθορισμού των προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος Διαιτολόγου Διατροφολόγου, το οποίο αναφέρει τα εξής:
08/08/2017

Χαρίζονται πανέμορφα κουταβάκια!!!!

Γράφτηκε από kefalonitis
Αυτά τα πανέμορφα κουταβάκια είναι περίπου τεσσάρων εβδομάδων και είναι όλα θηλυκά... Ψάχνουν σπίτι και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να υοθετήσει ένα!
Την Κυριακή 06/08, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω βλάβης του αεροσκάφους της εταιρείας ‘’Thomas Cook’’, η πτήση ‘’Κεφαλονιά – Newcastle’’,  με 151 επιβάτες.
Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους δωρητές του για την υποστήριξή τους, η οποία είναι καθοριστική για τη διεκπεραίωση και συνέχιση του δύσκολου έργου που επιτελεί. Ιδιαιτέρως απευθύνει…
07/08/2017

PINK WOMAN: ΟΛΑ από 1,99 έως 9,99!

Γράφτηκε από kefalonitis
ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ και το Pink Woman τα δίνει ΟΛΑ από 1,99 έως 9,99 !!!!!!!!!!!!
Την επίσημη ανακοίνωση έκαναν από κοινού ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ από το Αργοστόλι που βρίσκονται για τις εργασίες της 18 ης Ετήσιας Εκδήλωσης –…
Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι καταβλήθηκαν από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υπόλοιπα «παλαιών» Εξισωτικών Αποζημιώσεων στους δικαιούχους ντόπιους Παραγωγούς.
Σας γνωρίζουμε ότι από 11-7- 2017 στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, υπηρετεί ιατρός Παιδοψυχίατρος η κ.Ορφανάκη Αντωνία, Επιμελήτρια Β΄, η οποία δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού.
Λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης της Σάμης,
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!
Επικαιροποίηση της Προδημοσίευση 2ης Πρόσκλησης Υπομέτρου 6.1  
Σελίδα 1 από 551