Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλεί τα νέα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν αλλά και πρέπει να γνωρίσουν, σαν νησιώτες που είναι, τα Ναυταθλητικά αθλήματα. Προτρέπουμε επίσης…
Οι Net Rippers σήκωσαν το κύπελλο στο 5 ο εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά του ΑΣΚ, μετά την νίκη τους στο μεγάλο τελικό των κορασίδων – νεανίδων επί των Yellow Freak με 48-22.
Συνεχίστηκε με τους ημιτελικούς αγώνες το στο 5 ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά του ΑΣΚ στα τμήματα αρχαρίων – προμίνι.
Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το ∆ημοτικό Σχολείο Βλαχάτων επελέγη και συμπεριελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο Πρόγραμμα «Πάσα στα Θρανία». Στο πλαίσιο του προγράμματος στις 7/6…
 Την Κυριακή 13/52018 έλαβε χώρα το 3ο ορεινό trail το Μονοπάτι του Ανέμου, αφιερωμένο στην μνήμη ενός παλικαριού της περιοχής που έχασε πρόσφατα την ζωή του στην περιοχή. Το διοργάνωσε η…
Δείτε τα αποτελέσματα του ορεινού αγώνα το μονοπάτι του Ανέμου!
Το τμήμα ακαδημιών κοριτσιών του ΑΣΚ βρέθηκε την Κυριακή (13/5) στην Κάτω Αχαγιά, όπου αναμετρήθηκαν με την ομάδα της Δύμης και την ομάδα της Παραλίας Πατρών.   
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Κωνσταντίνος Σιαμάνης αναδείχθηκε νικητής, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Κ.Ο.Α. για αγόρια U 12.
Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου έχει τη χαρά να ανακοινώσει την συμμετοχή της αθλήτριας Βαλλιανάτου Διονυσίας στο Spetsathlon που διεξάχθηκε στις Σπέτσες στην παραλία τουΑγίου Μάμα στις 12 Μαίου 2018.
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα μπάσκετ  Α.Ο. Κεφαλληνιακός - Γαλήνη 57 - 65 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.
13 MAIOY τρέχουμε στον Αγκώνα, σε μια δρομική μάχη για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων.
Πολύ καλή παρουσία αθλητών στοopen πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών τεχνικής κολύμβυσης, που παρά το υψηλό επίπεδο των αγώνων και το νεαρό της ηλικίας τους (μόλις κατηγορία παίδων - κορασίδων) κατάφεραν…
Το Σάββατο 5 Μαΐου έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου οι αγώνες στίβου ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2018, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.
Σελίδα 1 από 172