Μια πολύ μεγάλη επίδοση σημειώθηκε πριν από λίγο από την Άννα Κρούσσου στους σχολικούς αγώνες που έγιναν στο γήπεδο Ανδρέας Βεργωτής.
Σήμερα, στο ανοικτό γήπεδο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής»  πραγματοποήθηκαν σχολικοί αγώνες στίβου όπου πολλοί μαθητές από Κεφαλονιά και Ιθάκη έλαβαν μέρος.
Όμορφες στιγμές για τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά που ολοκληρώνουν τις εφετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την συμμετοχή τους στο Final 6 της ΕΣΚΑ-Η.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ ανάμεσα ΑΣ Κεφαλονιάς και ΑΕ Αγυιάς.
Στις 14.03.18 πραγματοποιήθηκε τελικός αγώνας βόλεϊ κοριτσιών,  μεταξύ 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου και ΓΕΛ Ληξουρίου. 
Στις 14.03.18 πραγματοποιήθηκε  τελικός αγώνας βόλεϊ  αγοριών, μεταξύ του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου και 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου.
Την 21 η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η θα επιδιώξει να πετύχει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 15.00 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου.
 Mε  38 μετάλλια επέστρεψαν 15 δελφίνια από το χειμερινό πρωτάλθημα τεχνικής κολύμβυσης νοτιου Ελλάδος.
Ο πολύ αναμενόμενος «8ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών.
Χθες Κυριακή 11 Μαρτίου, η γυναικεία ομάδα volley του νησιού μας Ν.Ε.Ο.Λ/Φ.Ο.Α κέρδισε την ομάδα της Ζακύνθου Α.Ο.Ζακυνθινός με σκορ 3-1.
Στο πλαίσιο του τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ-Η στον 1 ο αγώνα τα πιτσιρίκια του ΑΣΚ μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε της Ολυμπιάδας (Β) με σκορ 56-11.
Το Κωπηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στις 11-3- 18 συμμετείχε στους πρώτους κωπηλατικούς αγώνες για τη φετινή χρονιά που διεξήχθησαν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τους οποίους διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ερετών…
Νίκησε και την Δύμη με 82-63 στην Αχαγιά
Δωρεάν μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου»
Σελίδα 1 από 169