Ως αποτέλεσμα συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Ελληνική Πρεσβεία της Πολωνίας, η Πολωνή δημοσιογράφος και blogger κ. Agnieszka Zawistowska, είχε επισκεφτεί το 2015 την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλονιά, την…
Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για τις παραλίες της Κεφαλονιάς, οι 90 θα σου πουν για τον Μύρτο (με τα υπέροχα νερά), τους Πετανούς και τον Πλατύ Γιαλό. Οι 10 πιο…
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το γραφείο ΕΟΤ της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή σε Λευκάδα και Κεφαλονιά από 18 έως 22 Μαΐου 2018.
1. Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΘΑΚΗΣ», με προϋπολογισμό 182.112,10 € με ΦΠΑ.
Κατάθεση Στέφανου για τον Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Καλλιθέας από τον Πρόεδρο Βασίλειο Φλαμπουράρη και την αντιπρόεδρο Κορίνα Δαμουλιανου.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, πραγματοποιήθηκε από 12 έως 15 Μαΐου, επίσκεψη τριών Γερμανών δημοσιογράφων στην Κεφαλονιά.
Πριν λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας Νιόνια, Διονυσία Κατεβάτη, από την Αγία Ευφημία. Η Διονυσία Κατεβάτη υπήρξε αγαπητό και εκλεκτό μέλος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, δραστήριος…
Κι όμως όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται και προσπαθούν σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα αποζημιώνει τους κόπους τους. Ένας πιο πολλά κάποιος λιγότερα, δεν έχει σημασία , ότι μπορεί , όπως μπορεί ο καθένας,…
Δείτε το βίντεο για την Κεφαλονιά,, το όμορφο αυτό νησί με τις μεγευτικές παραλίες!
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, και οι υποψήφιοι μαθητές, μπαίνουν στην τελευταία ευθεία της προετοιμασίας τους.
Ως αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και την ναυτιλιακή εταιρεία "ANEK LINES", πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12  Μαΐου επίσκεψη 50 πωλητών τουριστικών πακέτων από…
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Χριστόφορο. Αυτόν που σύμφωνα με τη θρησκεία μας, ήταν άσχημος, γιγαντόσωμος,προερχόμενος από φυλή ειδωλολατρών.
Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΑΡ. 6 ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», με προϋπολογισμό130.000,00 € με ΦΠΑ.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το ΓραφείοΔημοσίων Σχέσεων "VIAGGIOXTE" (κας Ελένης Σαρικώστα) για την Ιταλία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δημοσιογραφικής αποστολής (press trip) στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.
Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων Επαρχίας Σάμης, σε συγκέντρωση, για τα προβλήματα του Κ.Υ. Σάμης. 
Σελίδα 1 από 517