16/06/2017

ΑΓΩΝΕΣ BODYBUILDING ΚΑΙ FITNESS

Απόστολος Χαλικιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

1 χρυσό και 1 χάλκινο πήρε ο Παναγής Γαρμπής!

«Μπράβο Παναγή!»

Παναγής Γαρμπής… Ένας παγκόσμιος αθλητής του bodybuilding και fitness που…όπου σταθεί και όπου βρεθεί, παραδίδει μαθήματα ήθους και αθλητικής συμπεριφοράς.

Ενενήντα (!) πραγματικά καλοί αθλητές έδωσαν το παρόν στους μεγάλους αγώνες των επιτυχημένων διοργανώσεων της Π.Ε.Σ.Δ. Wabba και της Nac-International Hellenic Branch (Πανελλήνια Ένωση Σωματικής Διάπλασης), που έγιναν στην Αθήνα στις 14 και 20/05.

Ο Παναγής, εκπροσωπώντας την Κεφαλονιά, κέρδισε την 1η Θέση στον αγώνα του Mr Hellas 2017 στην κατηγορία Athletic + 40 και την 3η Θέση στους αγώνες bodybuilding της Wabba στην κατηγορία MASTERS (αθλητές από 40 έως 49 ετών).

Ήταν το «χρυσό παιδί» των αγώνων! Νίκησε το χρόνο και τον ίδιο του τον εαυτό! Ποιος να το πίστευε πως ο Παναγής θα ήταν στο 100% της απόδοσής του, στα 45 του χρόνια!...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παγκόσμιος αθλητής του fitness Παναγής Γαρμπής, βρισκόταν σε εκπληκτική φόρμα, συμμετέχοντας στο ARNOLD CLASSIC AUSTRALIA, που έλαβε χώρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στις 18/03/17, με κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο. Απίστευτα γραμμωμένος, σεμνός όσο πρέπει, εντυπωσίασε με την μαχητικότητά του, κατακτώντας επάξια την 7η Θέση.

Τού αξίζουν συγχαρητήρια!

«Μπράβο Παναγή!»

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1107 φορές