Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινωνία ΑΓΚΩΝΑ σας προσκαλούν στην κοπή της Βασιλόπιτας τους στην τοπική Κοινωνία Αγκώνα την Κυριακή 14/01/18 και ώρα 16:00.
Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/01 στις 18:30 στο ΤΕΙ
Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου « ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ» σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6.00 μ. μ. στο πολιτιστικό κέντρο Φαρακλάτων «ΠΑΝΑΪΤ ΙΣΤΡΑΤΙ».
Ο σύλλογος Α.Ο. Φωκάτων σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση - κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ''Κέφαλος''.
  Στηριζουμε το Χαμογελο του Παιδιού. Στο φουαγιέ του Θεάτρου θα υπάρχει κουμπαράς για το χαμογελο του παιδιού και όλες οι ευγενικές χορηγίες θα διατεθούν για τις ανάγκες του Οργανισμού!…
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς για την κοπή της Βασιλόπιτας σας προσκαλεί στη συναυλία του καταξιωμένου σαξοφωνίστα Ρήγα Σαριτζιώτη, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 8.00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Πολιτιστικός Σύλλογος Σπαρτιών «Το Σπάρτο» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά. 
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς για την κοπή της Βασιλόπιτας σας προσκαλεί στη συναυλία του καταξιωμένου σαξοφωνίστα Ρήγα Σαριτζιώτη, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 8.00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». 
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση, για την προβολή της Επτανησιακής Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγκώνας» και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα σας προσκαλούν την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» προκειμένου να παρευρεθείτε στην εκδήλωση με τίτλο: ΘΗΝΑΙΑ…έτσι! όπως παλιά
Στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου τών Καθολικών (Λιθόστρωτο) Αργοστόλι
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 8.30μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο ΑργοστολίουΝ«Ο Κέφαλος», θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης με τα καλλιτεχνικά σχήματα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί, σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση που θα γινόταν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, της 22 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ θα μεταφερθεί στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού…
Σελίδα 1 από 231