Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής για περαιτέρω συνεργασίες
Γνωρίζατε ότι σχεδόν το 80% των αποφάσεων για την νέα χρονιά τελικά αποτυγχάνουν; Δεν σας φαίνεται μεγάλο το ποσοστό; Ίσως το ίδιο ποσοστό να ισχύει και για εσάς. Να νιώθετε…
Ιταλός μυθομανής κρύβεται πίσω από την ψεύτικη είδηση ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος.
Σε μία εθελοντική δράση ουσίας και υψηλού συμβολισμού προχώρησε το Κίνημα Ενσυνείδητης Κατανάλωσης τη 2 η μέρα της νέας χρονιάς.
Ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού είναι ο Αργεντίνος διεθνής ποδοσφαιριστής, Λιονέλ Μέσι.
05/01/2018

Εγκαίνια καταστήματος "Angelina"

Γράφτηκε από kefalonitis
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του καινούριου καταστήματος ρούχων "Angelina" στον πεζόδρομο Ληξουρίου.
"Νέους καρπούς" έφερε με το νέο έτος η συνεργασία Σχολικών Επιτροπών του Δήμου με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς.
Επισκεφτήκαμε το Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ», γνωρίσαμε τα παιδιά, λιλιπούτεια & μεγαλύτερα , που φιλοξενούνται στο ίδρυμα , παραδώσαμε τα αγαθά & τα δώρα που με τη βοήθειά σας συγκεντρώσαμε.
Με την ολοκλήρωση της χρονιάς, καταθέτουμε τον Συνοπτικό Απολογισμό δράσεων Τουριστικής Προβολής του 2017 του Δήμου Κεφαλονιάς με την επισήμανση της αύξησης κατά 15% της Τουριστικής κίνησης σε σχέση με το 2016.
31/12/2017

Έφυγε ο Λόλος, ο φωτογράφους τ' Αργοστολιού

Γράφτηκε από Ανδρέας Δεμπόνος
Πριν λίγες ώρες έφυγε από κοντά μας μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές φυσιογνωμίες του Αργοστολιού. Ο φωτογράφος της πόλης Σπυρογιώργος Καπατσώρης γνωστός ως "Φώτο Λόλος" είχε φωτογραφίσει κάθε…
H Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Λιθόστρατο. Ίσως, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Η μέρα που μαζευόμαστε όλοι μαζί για να "κογιονάρουμε" τν χρόνο που φεύγει. Με θόρυβο, καταβρέγματα, αλλά και τραγούδια.…
Λαχταριστές λιχουδιές, βασιλίτσες και βασιλόπιτες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα... είναι όλα φρέσκα και πεντανόστιμα!
Αργοστολί-ζουμε κάθε χρόνο με κέφι και πρωτοτυπία για να δώσουμε εορταστική νότα στην πόλη μας, γι’ αυτό και βραβεύουμε τους συμπολίτες μας με μεράκι.
Το snack-bar "Megusta" σας εύχεται χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Τηλ.: 26710 91199 http://megustalixouri.gr/ https://www.facebook.com/megusta.lixouri?fref=ts
Σελίδα 1 από 509