18/11/2017

ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΦΩΚΑΤΑ 0-1

Γράφτηκε από τον
Φωτογραφίες
Την 7 η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιδιώξει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 14.00 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου, κόντρα στην Δύμη.
Σας γνωρίζουμε ότι οι Αριθμοί του αγώνα Σουλάτσο στο Κρανηπάτι θα δίνονται την Πέμπτη από τις έξι μέχρι τις οκτώ, στο καφέ Σουλατσο στα ΚΤΕΛ.
Με την συμμετοχή στο WESTSIDEALLFINSFESTIVALξεκίνησε η αθλητική χρονιά 2017-2018 για τα δελφίνια του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης.  
13/11/2017

ΦΩΚΑΤΑ - ΟΜΑΛΑ 3-1 [12.11.17]

Γράφτηκε από τον
Δείτε φωτογραφίες
Ένα ιδιαίτερης βαρύτητας διήμερο σεμινάριο χορού πρόκειται να διοργανωθεί από την σχολή 'Art & Style' Dance Stydio της στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο αντικείμενο του Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού.
Το Σάββατο 11 Νοέμβρη, το μεσημέρι, στο δημοτικό στάδιο Ληξουρίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες στίβου από τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας.  
Μαχητής ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, βγήκε νικητής στην κόντρα του με την γειτονική Ζάκυνθο!
Αποδίδοντας κατά διαστήματα θεαματικό μπάσκετ, οι Έφηβοι του ΑΣΚ ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Αραχωβίτικων – Ακταίο, νικώντας στο Αργοστόλι με 84-31.
10/11/2017

Αγώνες Στίβου στο Ληξούρι

Γράφτηκε από τον
Το Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017, στις 12.30 θα πραγματοποιηθούν αγώνες στίβου από τη Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου (Αγ. Αντωνίου).
Με στόχο την 6 η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ θα ταξιδεύσει στην Ζάκυνθο, εκεί όπου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12 μ., θα αναμετρηθεί με την…
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αθλητής του ΚΟΑ, Καμπανός Ελευθέριος , ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο ‘’Ενωσιακό Πρωτάθλημα ΑΟΟΑ Πατρών’’ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου. 
Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, οι έφηβοι του Μανώλη Δούλια, με προεξέχοντες τους Γιαννάτο, Μουίκη, Τραυλό ( ο οποίος έκανε ρεκόρ πόντων σημειώνοντας 34) και με άξιους συμπαραστάτες τους Γκαβό, Γασπαράτο, ξεπέρασαν…
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα γηπεδάκια Renti Soccer Club υπό τη σκέπη της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.
Σελίδα 1 από 165